Ook een eigen babysite? kijkonzebaby.nl

dagboek

17 juli 2017 -

Nog 10 weken en dan ga je naar school. Wel een raar idee hoor, maar jij bent er helemaal klaar voor. Vandaag je laatste bezoekje aan het consultatiebureau gehad. Weer een stukje afgerond. Binnenkort hebben we vakantie. Lekker zwemmen en spelen in de speeltuin.

8 mei 2017 -

Hallo lieve Puck, nog een paar maanden en dan wordt je 4! Je kan bijna niet wachten tot je naar school gaat. Je vindt het heel gezellig als je alleen met mama bent, maar een nieuwe uitdaging is ook niet verkeerd. Nog even genieten van tijd met z'n tweetjes.

4 november 2016 -

Jeetje puck, je bent alweer 3. De tijd vliegt nog even en je gaat naar school. Wat heb je weer veel geleerd. Je kan fietsen zonder rijwielen. Je wil alles zelf doen en oefent al met plassen op de wc.Kletsen is je grootste hobby, maar ook het spelen met poppen is favoriet.

13 november 2015 - Alweer een jaar voorbij

O wat is het alweer lang geleden dat er geschreven is.De tijd vliegt. Ik klets tegenwoordig iedereen de oren van het hoofd. Ik kan lopen en rennen als een kievit, klimmen als een aap. Verder ben ik erg eigenwijs en ondernemend. Nog erger dan Tess( en die kon er volgens mijn ouders ook wat van) Ook ben ik jarig geweest en nu snap ik heel goed wat dat betekent: CADEAUTJES morgen komt de sint in nederland aan. Ik loop al de hele dag met mijn pietenmuts want ook dat begin ik te begrijpen. Dus kom maar op met die pepernoten, schuimpjes en chocola en natuurlijk CADEAUTJES.

16 november 2014 - kiezen

Momenteel ben ik druk met kiezen krijgen. Wat een rotdingen. Ik heb er flink last van. 1 is er al door. Nu snel die andere nog dan ben ik daar vanaf en wordt ik weer de vrolijke puck.

16 november 2014 - klompje

Gisteravond mocht ik mijn klompje zetten. Vannacht heeft piet er mooie sloffen ingedaan. Leuk hoor maar verder snap ik er niets van.

1 2 3 4 5 6 volgende